Televizor LED Star-Light, 71 cm, 28DM3500 – pareri si review

Raportul calitate-pret reprezinta un aspect important in momentul achizitionarii unui nou aparat electrocasnic. Clientii isi doresc un produs performant si calitativ care sa fie accesibil din punct de vedere financiar si care sa indeplineasca necesitatile tuturor membrilor familiei.

Alegerea unor televizoare Star-Light este cea mai buna decizie si reprezinta o investitie sigura si profitabila. Acestea respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus, mai ales in cazul clientilor usor nehotarati. De asemenea, consumul de energie este unul mult mai redus comparativ cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Punctele forte ale televizorului LED Star-Light, 71 cm, 28DM3500, HD Ready

O lume fascinanta se dezvaluie in fata oricarui privitor, o lume zugravita in nuante vibrante si intense care ofera o experienta greu de egalat. Mai mult decat atat, imaginile se succed cursiv, iar unghiul de vizibilitate este cel care permite vizionarea din orice unghiu.

Intrarile HDMI, dar si portul USB sunt cele care transforma televizorul intr-un adevarat centru de divertisment. Produsul poate fi conectat la mai multe dispozitive fara sa fie nevoie de instalarea clasicului receiver. Totul se realizeaza simplu si rapid oferind utilizatorilor un plus de confort.

In maxim 20 de minute, televizorul este gata montat, instalarea realizandu-se rapid si simplu. De asemenea, designul simplu si elegant ofera o nota de rafinament locuintei, iar dimensiunile compacte permit instalarea in orice spatiu fara sa se ocupe prea mult loc.

Modelul de fata are un sistem audio performant care vine in completarea imaginii clare si profunde motiv pentru care utilizatorul are impresia ca este transpuns direct in mijlocul actiunii alaturi de eroii preferati. Mai mult decat atat, contrastul este cel care confera profunzime si intensitate imaginii, aspecte extrem de importante in cazul unui televizor LED.

Functia Sleep Timer este cea care permite utilizatorului sa seteze ora de inchidere a televizorului. Este extrem de utila in special in cazul copiilor care au tendinta sa stea ore in sir in fata ecranului in defavoarea altor activitati mult mai educative.

Meniul nu este unul foarte bine pus la punct ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj pentru pasionatii de tehnologie si de gadgeturi, insa avand in vedere pretul de achizitie, alegerea este una mai mult decat inspirata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here