Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500 – pareri si review

Multa lume considera ca un televizor aduce numeroase beneficii familiei. In primul rand, televizorul informeaza, gratie canalelor de stiri, apoi ofera surse de amuzament atat celor mici (prin desenele animate) cat si celor mari prin filme, seriale, emisiuni de divertisment, dar si batranilor, care au nevoie de un sprijin si de o vorba buna la o varsta, mai ales in singuratatea pe care o impart sau nu cu cineva intre peretii apartamentului. Modelul de televizor LED Star Light cu o diagonala de 80 cm, HD Ready este achizitia perfecta pentru cei care isi petrec destul de mult timp in fata micului ecran, dar si pentru cei care dau drumul la televizor seara pentru a se relaxa.

Puncte forte televizor LED Star Light

O marca nu foarte cunoscuta insa apreciata de catre cumparatorii din tara si de peste hotare, Star Light ofera oportunitatea de a urmari filme, seriale, documentare si emisiuni, chiar si filme si imagini de pe un stick USB direct pe televizor si la o calitate a imaginii impresionanta, cu imagini naturale si cat se poate de calde, fara saturatia aceea deranjanta pentru retina, prezenta la alte modele.

Televizorul LED permite utilizatorilor sa redescopere magia culorilor vii si, cu un unghi marit de vizibilitate pana la 178 de grade, se poate viziona clar imaginea la televizor din orice colt al incaperii. Pe de alta parte, are si doua intrari HDMI in care se pot conecta mai multe dispozitive si functia EPG se transforma in cel mai bun ghid de vizionare TV. Cu slotul CI+ utilizatorii pot sa scape de firele incurcate din spatele televizorului si din casa, pentru ca se conecteaza la orice sursa de semnal si se elimina decodorul clasic.

Televizorul LED STar Light este usor de montat si de folosit, in doar jumatate de ora de la primirea coletului, utilizatorul poate incepe sa caute canale. Este un televizor simplu si cochet, fara pretentii si neajunsuri, singurul dezavantaj fiind ca este un televizor non-smart, insa cu functii foarte avansate. Are un raport calitate-pret foarte bun, imaginea de calitate, meniul complex si usor de folosit, telecomanda asemenea si cu siguranta isi merita fiecare ban cheltuit, mai ales ca ulterior acesta nu va consuma multa electricitate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here