Televizor LED Toshiba, 61 cm, 24W1633DG – pareri si review

Nimeni nu va refuza vreodata o oferta la un televizor mic si cochet, cu o diagonala mica, sa poata fi montat in bucatarie, in camera copilului sau in dormitor. Pentru living nu prea este o optiune foarte fiabila si decenta, insa cu siguranta in alte camere este ideal! Modelul de televizor LED Toshiba cu o diagonala de 61 cm si rezolutie HD este cea mai buna investitie pe care o poate face o familie!

Puncte forte televizor LED Toshiba

Marca Toshiba este foarte cunoscuta atat la nivel national cat si international. Atat in tara cat si peste hotare, televizorul LED Toshiba este preferat de multi cumparatori care stiu sa aprecieze calitatea si performantele si nu neaparat dimensiunile sau pretul. Insa modelul de televizor LED Toshiba are un pret foarte bun, dovada faptului ca orice familie isi poate permite un astfel de televizor modern, pentru ca atat cei mari cat si cei mici sa se uite la TV fara teama de a nu-si strica vederea.

Televizorul LED Toshiba
din pacate este un non smart TV, ceea ce reprezinta un mic dezavantaj, mai ales pentru cei care cauta televizoare inteligente pentru a le achizitiona. Insa, cei fara mari pretentii, se vor bucura cu siguranta si de acest televizor mic, cochet, cu un design superb, care se potriveste in orice locuinta, indiferent cat de mare sau de modesta ar fi aceasta.

In privinta calitatii sonorului si imaginii, acest televizor modern sta foarte bine. In fond, la cumpararea unui asemenea produs, cel mai mult ar trebui sa ii intereseze pe oameni de valoarea imaginilor pe care le reda. Si aceste imagini sunt cat mai aproape de realitate, sonorul este aproape ideal, pentru un non-smart TV cu pretentii.

Are un display plat cu diagonala de 61 cm, rezolutie High Definition, cu valori ale luminozitatii de 220 cd pe metrul patrat, cu 1366 x 768 pixeli si un unghi de vizibilitate de 178/ 178 grade, perfect vizibil din orice colt al camerei. Modelul de televizor LED Toshiba merita toata atentia cumparatorilor care sunt interesati sa isi faca o noua achizitie, mai degraba o investitie ieftina, fiabila, rezistenta in orice incapere a casei, poate chiar in birou. Un astfel de accesoriu tine de urat, este un minunat centru de informare, distractie si divertisment pentru telespectatori!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here