Televizor LED Vision Touch, 102 cm, VTTV A4001 – pareri si review

Oamenii s-au invatat cu televizorul oriunde s-ar duce. Fie ca pleaca in concediu sau la bunici, in primul rand se intereseaza daca la destinatie vor avea un televizor pe care sa urmareasca programele preferate. Acasa, insa, interesul este cu atat mai mare cu cat oricine vrea sa aiba un produs cat mai eficient si modern. De aceea a aparut modelul de televizor LED Vision Touch cu o diagonala de 102 cm si rezolutie Full HD, pentru ca toata lumea care il cumpara sa se declare multumita.

Caracteristici si avantaje televizor LED Vision Touch

Acest produs reprezinta cea mai buna alegere, in primul rand din prisma calitatii imagini si a functiilor de procesare a acestora foarte avansate. Designul modern, elegant, ultra slim, este de asemenea un motiv in plus pentru ca oamenii sa aleaga acest produs pentru a-l utiliza o perioada indelungata. Are o diagonala perfecta pentru filme si seriale, dar si pentru meciuri vizionate impreuna cu prietenii. Dispune de un player USB integrat, care permite utilizatorilor sa vada pozele din vacanta pe un ecran foarte mare.

De asemenea, televizorul LED Vision Touch reda imagini cat se poate de clare si un sonor Stereo Digital, iar conexiunea HDMI este cea care scapa utilizatorii de folosirea cablurilor, folosind asadar numai sursele digitale de semnal. Gratie conexiunii VGA, se poate conecta simplu si rapid PC-ul sau laptopul la televizor prin portul PC pentru ca telespectatorii sa se bucure de programele preferate.

Slotul CI+ are rolul de a ajuta pe cei care aleg sa isi cumpere un asemenea televizor sa economiseasca spatiu si sa poata renunta la decodorul oferit de cei care se ocupa de furnizarea de televiziune prin cablu si de a folosi o singura telecomanda, eliminand alte cabluri suplimentare din spate. Ca si dezavantaje ale acestui televizor, nu prea se gasesc, insa este important ca oamenii iau in calcul pretul inainte de a face o achizitie si acesta este destul de ridicat.

In concluzie, televizorul LED Vision Touch merita toata atentia celor care isi doresc un televizor bun, care nu se strica repede, un televizor elegant, care se potriveste in toate tipurile de incaperi si care poate fi comandat chiar si de catre cei care administreaza afaceri HoReCa in completarea echipamentelor deja existente, special alese pentru confortul clientilor. televizorul LED Vision Touch este investitia perfecta!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

2 COMENTARII

    • Incercati sa setati programele pe analog pentru a gasi cat mai multe posturi. Recomandam sa selectati cand instalati sa caute programele doar pe DIGITAL. Calitatea imaginii va fi mult mai buna !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here