Televizor OLED Curbat Smart 3D LG, 164 cm, OLED65C6V – pareri si review

Televizor OLED Curbat Smart 3D LG, 164 cm, OLED65C6V - pareri si review

Un televizor este un obiect indispensanbil care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta. Nimic nu este mai placut decat petrecerea unor momente placute si relaxante in timpul vizionarii filmului preferat. In plus, copiii adora sa urmareasca desenele animate, iar noile modele le ofera o experienta unica datorita culorilor impresionante care zugravesc o lume de basm.

Intreaga gama LG ofera o experienta unica datorita contrastului nuantelor, trecerea intre imagini realizandu-se succesiv si lin. In plus, toate aceste aparate sunt atent fabricate si respecta toate normele si legislatiile in vigoare.

Punctele forte ale televizorului OLED Curbat Smart 3D LG, 164 cm, OLED65C6V, 4K Ultra HD

Are un design slim asa ca se poate amplasa cat mai aproape de perete oferind mai mult spatiu intregii incaperi. Este un televizor modern care se integreaza perfect cu decoratiunile interioare oferind o nota de stil si eleganta aparte.

Tehnologia UHD Premium High Dynamic Range seteaza nivelul luminozitatii pentru a evidentia toate culorile, dar mai ales toate nuantele in asa fel incat imaginea redata sa fie cat mai aproape de cea reala. LG OLED TV este un televizor care introduce telespectatorul in mijlocul actiunii oferindu-i acestuia sa ia parte la o aventura de nedescris.

Modelul de fata garanteaza o imagine, dar si un sunet de calitate totul ridicandu-se la cele mai inalte standarde de performanta. Imaginea Ultra HD Premium nu face altceva decat sa ofere o experienta unica greu de descris in cuvinte.

Gratie noilor tehnologii, televizoarele LG obtin un contrast perfect comparativ cu televizoarele traditionale care nu reusesc sa redea imaginea cu acuratete. Luminozitatea este atent controlata in asa fel incat nuantele de negru sa ofere o senzatie de realism si profunzime.

Pasionatii de gadgeturi sunt mai mult decat incantati de functia Magic Mobile Connection care permite redarea continutului smartphonului direct pe ecranul televizorului. Mai mult decat atat, conexiunea wireless este cea care permite redarea videoclipurilor, dar si a imaginilor.

Sistemul audio este unul calibrat reusind sa ofere utilizatorilor un nivel de calitate net superior, experienta de sunet fiind la fel de interesant ca si cea vizuala. Cu alte cuvinte, televizorul LG este unul dintre cele mai performante din gama sa si reprezinta o investitie sigura si profitabila.

Din pacate, pretul de achizitie este unul astronomic ceea ce reprezinta un real dezavantaj pentru ca se adreseaza unei anumite categorii sociale. Oamenii de rand nu isi vor permite niciodata un astfel de televizor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here