Televizor OLED Curbat Smart LG, 139 cm, OLED55C6V – pareri si review

Sunt persoane care refuza sa-si achizitioneze un televizor pentru ca sunt de parere ca functiile sale pot sa fie fidel reproduse de catre un calculator sau laptop. Ei bine, aceasta ipoteza este una cat se poate de gresita si chiar foarte nesanatoasa pentru ochii privitorului. O alegere inspirata si foarte corecta este reprezentata de achizitionarea unui televizor de calitate, care intr-o mare masura ar putea sa fie folosit si pe post de monitor pentru laptop sau pc sau mai ales pentru conexiunile rapide cu lumea virtuala. Un astfel de produs este cel de-a dreptul spectaculos, semnat LG.

Avantajele televizorului OLED Curbat Smart LG

Un produs de-a dreptul inovator este acest televizor LG care impresioneza din toate punctele de vedere. Pretul este unul pe masura, in schimb investitia materiala se merita din plin. Caracteristicile acestui model sunt greu de expus in cateva randuri, astfel ne vom rezuma la ceea ce este mai important.

Mai presus de toate trebuie sa mentionam ca LG propune un televizor de tip OLED, adica cel mai performant existent in acest moment pe piata, care are o diagonala de 139 cm, un design curbat impresionant si functii Smart inovatoare. Tehnologia Dolby Vision este cea care ajusteaza automat luminozitatea pentru a evidentia in mod clar detaliile, pentru o experienta vizuala ce nu poate sa fie egalata.

Un aspect special ce merita sa fie mentionat este faptul ca cei de la LG sustine ca acest televizor poate sa functioneze pana la 100.000 ore ceea ce se transforma intr-o garantie uimitoare. De asemenea, originala este si experienta in mediul virual, si legatura creata de LG cu Nefix, unul dintre cei mai abili furnizor de filme si seriale de calitate superioara. Sublinim ca designul curbat, foarte fin si subtire este unul de-a dreptul cuceritor.

Asa cum este evident, nu putem vorbi de minusuri la un astfel de produs. Nu cred ca ar fi gresit sa se afirme faptul ca LG este prietenul cel mai iubit al inovatiei iar acest lucru este evidentiat in produsele unice pe care le ofera si care fac parte din game de lux care duc calitate la standarde ce greu ar mai putea sa fie atinse.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here