Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55Q7C – pareri si review

Un televizor Samsung este fara indoiala unul dintre cele mai performante produse existente pe piata la ora actuala. Calitatea si fiabilitatea sunt principiile de baza ale acestor aparate care respecta cu strictete normele europene in vigoare oferind clientilor o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale televizorului QLED Curbat Smart Samsung 55Q7C

Modelul de fata este cu mult peste alte televizoare datorita calitatilor incomparatile, dar si datorita designului modern si futurist care atrage privirile celor din jur. Imaginile reflecta perfect realitatea inconjuratoare in timp ce culorile sunt cat se poate de vii si de vibrante. Intreaga experienta vizuala va fi una de neuitat pentru orice utilizator.

Culorile sunt cat se poate de reale si de stralucitoare in asa fel incat imaginea reflecta 100% realitatea. Mai mult decat atat, contrastul ofera profunzime si intesitate reusind sa transpuna privitorul direct in mijlocul actiunii. Serialele preferate urmeaza sa fie urmarite cu sufletul la gura, iar clipele de suspans vor fi traite doar la intensitate maxima.

Designul curbat este cel care elimina distorsiunile de culoare. Indiferent de locul in care utilizatorul se afla in camera, acesta se bucura de aceeasi experienta multumita unghiurilor generoase care nu permit ratarea niciunui moment.

Conexiunea cu alte dispozitie se realizeaza printr-un cablu optic transparent care nu incarca spatiul si care nu impiedica desfasurarea activitatilor zilnice. Clientii pot uita de firele inestetice intinse prin toata casa si se pot bucura de o functie curata si eficienta.

In plus, modelul de fata se poate transforma intr-un adevarat centru de divertisment unde membrii familiei pot petrece clipe minunate relaxandu-se dupa o zi obositoare si agitata. Spre exemplu, calculatorul se poate conecta foarte rapid la televizor si astfel copiii se pot bucura de peste 6000 jocuri online.

De asemenea, filmele preferate sunt redate la o rezolutie mult mai mare, iar cele mai recente episoade pot fi vizionate intr-un mod cat se poate de placut. Cele 4 porturi HDMI faciliteaza toate aceste beneficii reusind astfel sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi in materie de aparate electronice.

Pretul de achizitie este unul care depaseste cu mult bugetul familiilor obisnuite de romani care nu isi permit sa isi cumpere un astfel de produs chiar daca din punct de vedere calitativ se afla cu mult peste alte modele de pe piata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here