Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 108 cm, 43W807C – pareri si review

Orice gospodarie are cel putin un televizor unde membrii familiei se aduna pentru a urmari stirile astfel ca marile companiile producatoare incearca sa vina cu tot felul de modele care sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Clientii se orienteaza spre produse calitative al caror pret de achizitie sa fie unul accesibil oricarui buzunar.

Punctele forte ale televizorului Smart Android 3D LED Sony Bravia 43W807C

Modelul de fata este unul foarte usor de utilizat de catre toti membrii familiei ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Mai mult decat atat, experienta vizuala se ridica la un inalt nivel reusind sa transforme imaginile prezentate pe ecran intr-un adevarat spectacol unic si inedit care incanta simturile telespectatorilor.

Fiecare detaliu este atent conturat astfel incat telespectatorii nu pierd absolut nimic din secventele difuzate. In plus, culorile sunt proiectate la intesitate maxima ceea ce inseamna ca imaginile redau cu acuratete lumea inconjuratoare si ii transpun pe telespectatori direct in mijlocul actiunii acolo unde eroii preferati ii asteapta sa ia parte la o adevarata aventura.

Produsul este unul mai mult decat inteligent astfel incat experientele vor fi mult mai interesante. Continutul telefonului mobil poate fi redat direct pe ecran fara prea mari batai de cap, in timp ce conectivitatea la alte dispozitive asa cum sunt laptopurile sau calculatoarele se realizeaza simplu si rapid. Mai mult decat atat, filmele preferate, dar mai ales cele mai noi episoade pot fi urmarite la o rezolutie mult mai mare in comparatie cu alte televizoare existente pe piata la ora actuala.

Diagonala de 108 cm este cea care indeplineste necesitatile zilnice ale tuturor membrilor familiei. In plus, designul elegant si simplu permite integrare cu usurinta a aparatului in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc asa cum se intampla in cazul produselor mult prea voluminoase.

Marele avantaj il reprezinta slotul CI+ care inlocuieste clasicul decodor astfel incat firele inestetice dispar in totalitate oferind incaperii un aspect mult mai simplu si mult mai curat. Sistemul se introduce direct in televizor astfel incat utilizatorii nu trebuie sa mai apeleze la 2 telecomenzi pentru a manevrat televizorul dupa bunul plac.

Din pacate pretul de achizitie este unul mult prea ridicat in comparatie cu bugetul familiilor obisnuite de romani care nu isi permit sa cheltuie o avere pentru un astfel de produs.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here