Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 123.2 cm, 49XE9005 – pareri si review

Un televizor performant trebuie sa dispuna in primul rand de o imagine clara si calitativa, dar si un sistem de navigatie destul de simplu pentru a facilita accesul utilizatorilor. Companiile producatoare se straduiesc sa asigure necesitatile zilnice ale utilizatorilor lansand in permanenta o gama variata de produse al caror pret de achizitie variaza in functie de preferintele acestora. Exista pe piata cel putin un model care sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi fapt pentru care cumparatorii trebuie sa se orienteze in functie de propriile necesitati.

Avantajul televizorului Smart Android LED Sony Bravia 49XE9005

Designul este unul modern, cu linii ultra subtiri care confera o nota de eleganta si rafinament intregii locuinte. In plus, diagonala de 123 cm este perfecta pentru urmarirea emisiunilor preferate imaginea fiind cea care ofera claritate, miscare, contrast, dar si culoare. Televizorul se poate instala cu usurinta in orice spatiu datorita dimensiunilor reduse care nu ocupa prea mult loc si care nu incurca desfasurarea activitatilor zilnice.

Culorile vii si reale il transpun pe telespectator direct in mijlocul actiunii alaturi de eroii preferati ceea ce transforma exeperienta vizuala intr-una de neuitat. Cine nu isi doreste sa aiba parte de claritate si luminozitate atunci cand urmareste serialul preferat? Ce poate fi mai placut decat vizionarea unui meci de fotbal la intensitate maxima intr-o seara oarecare alaturi de cei mai buni prieteni?

Prezenta porturilor HDMI este foarte importanta pentru ca transforma modelul de fata intr-un centru de divertisment pentru toti membrii familiei. Acestia isi pot conecta foarte rapid laptopurile, camerele video, dar si smartphonurile direct la aparat astfel incat continutul lor sa fie redat la o rezolutie mult mai mare. Pozele din vacanta sunt atent analizate pe un ecran cu o diagonala mare unde chiar si cele mai mici aspecte nu trec neobservate.

Functia de cautare vocala este o inovatie in domeniu ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru potentialii cumparatori. Utilizatorii nu trebuie sa mai piarda timp cautand emisiunile preferate sau canalele de stiri. Avansul tehnologiei isi pune amprenta asupra modelului de fata ceea ce aduce utilizatorilor un plus de confort atat de necesar avand in vedere ritmul alert in care viata se succede.

Un real dezavantaj il reprezinta calitatea sunetului care nu se ridica la nivelul asteptarilor potentialilor clienti. Se aude destul de incet fapt pentru care foarte multi cumparatori decid sa se orienteze spre un alt produs care sa le ofere un pachet complet avand in vedere suma pe care acestia trebuie sa o achite.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here