Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 138.8 cm, 55XE8096 – pareri si review

Cele mai la moda televizoare la momentul actual sunt cele smart, LED si cu o diagonala foarte mare. Televizorul Smart Android LED Sony Bravia cu diagonala de 138.8 cm este cea mai buna solutie pentru familiile care obisnuiesc sa se aseze in fata televizorului, dar si pentru persoanele juridice care au nevoie de un televizor mare si performant pentru a-si multumi angajatii sau clientii!

Caracteristici si avantaje televizor Smart Android LED Sony Bravia

Scenele derulate la TV sau pe internet si urmarite pe televizorul Smart Android LED Sony Bravia par cat se poate de reale pentru ca au o claritate impresionanta, detalii foarte bine conturate si culori naturale. In plus, calitatea imaginii este data si de stralucirea combinata cu luminozitatea si detaliile intervalului dinamic, iar zonele ascunse in umbra sunt foarte clare si detaliate.

Televizorul Smart Android LED Sony Bravia are o paleta cromatica foarte larga, reproducand umbrele si tonurile, este un televizor subtire, cu un design elegant, cu o rama de aluminiu ingusta si cu un aspect senzational si sisteme inteligente de gestionare a cablurilor care permit ascunderea acestora atat in fata cat si in spate.

Comanda vocala este o alta functie a televizorului Smart Android LED Sony Bravia care gaseste imediat filme, emisiuni, aplicatii, transmisii, fiind o metoda distractiva de a face acest lucru. Faptul ca este un Android TV ii permite utilizatorului sa se bucure de cele mai tari experiente traite pe tableta si pe telefonul inteligent direct pe ecranul mare al acestui aparat uimitor.

Are un pret destul de mare, care poate concura cu pretul celor mai bune masini la mana a doua, insa nici caracteristicile si avantajele acestui televizor nu sunt mai prejos. Este vorba de un model de dimensiuni mari, elegant, care poate fi plasat atat in dormitoare si living-uri mari, cat si in sali de conferinte, sali de asteptare, cabinete, birouri, magazine si lista poate continua.

Este un televizor in care se merita sa investeasca oamenii si pe care oricine si l-ar dori din punctul de vedere al claritatii imaginilor si sunetelor, dar si al usurintei de navigare in programele TV sau in aplicatiile online. In concluzie, televizorul Smart Android LED Sony Bravia este cea mai buna achizitie pentru casa, cea mai buna investitie pe termen lung, un televizor care ofera informatii si divertisment de calitate!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here