Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 138.8 cm, 55XE9005 – pareri si review

Cine nu si-ar dori o sala de cinema acasa? Cu siguranta cu un televizor cu un ecran de o diagonala mare, cu dimensiuni si caracteristici impresionante, acest lucru poate fi obtinut si in fiecare saptamana se pot chema prietenii si rudele acasa la un film nou, cu conditia sa aduca o punga de floricele bune, un suc sau o bere. Televizorul Smart Android LED Sony Bravia este cea mai buna investitie pe care o pot face cei care iubesc sa mearga la cinema sau sa isi petreaca timp cu prietenii! Cu o diagonala de 138.8 cm si o rezolutie 4K Ultra HD, oricine ar fi placut impresionat!

Puncte forte televizor Smart Android LED Sony Bravia

Imaginile sunt, asa cum oricine ar fi citit succinta descriere anterioara, impresionante! Culorile sunt vii, detaliile sunt incredibile, zonele intunecate sunt perfect redate si se pot distinge, negrul este mai profund si lumina este mai intensa, contrastul este de pana la 5 x 2 oi mai mare decat la televizoarele LED normale. Procesorul acestui televizor Smart Android LED Sony Bravia reproduce texturile, culorile, nuantele, astfel incat totul sa para de un realism incredibil. Detaliile sunt usor de descoperit cu intervalul dinamic ridicat 4K, iar stralucirea cotidiana este infatisata prin mai multe culori.

Nu numai imaginile redate de acest televizor sunt superbe, ci si sunetele sunt foarte impresionante. Nu va mai exista zgomotul atat de suparator de fundal si sunetele vor fi propagate in toata incaperea pentru a fi mai usor de distins. Gratie functiei de comanda vocala, se pot gasi filmele, emisiunile, aplicatiile si transmisiile foarte simplu si rapid, iar televizorul Smart Android LED Sony Bravia reproduce imaginile cu mai multa naturalete si realism decat orice astfel de produs.

Gratie functiei 4K X-reality pro se poate descoperi un univers intreg al claritatii fantastice, unde fiecare pixel este infrumusetat si optimizat. Faptul ca se vorbeste de un Android TV, se vorbeste si de noi universuri, noi experiente traite de pe telefon sau de pe tableta pe ecranul televizorului Smart Android LED Sony Bravia foarte mare si atractiv.

Cu un pret foarte mare, insa o fiabilitate excelenta, un design incredibil cu o rama subtire si ingusta de aluminiu si o parte din fata fara cabluri, o cursivitate a actiunii neintrerupta chiar si in secventele foarte rapide, un contrast deosebit si un sunet de nota 10, televizorul Smart Android LED Sony Bravia reprezinta cea mai buna alegere a oamenilor inteligenti.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here