Televizor Smart Android LED Star-Light, 81 cm, 32DM6500 – pareri si review

Orice familie are in casa cel putin un televizor in jurul caruia se aduna pentru a urmari serialul preferat sau pentru a afla ultimele noutati din lumea politica. In fiecare seara, oamenii pornesc acest mic obiect electrocasnic si sunt transpusi intr-o lume fascinanta, o lume care deschide noi si noi orizonturi. Tehnologia a avansat in ultimii ani atat de mult incat clientii isi aleg cele mai noi modele pentru a avea parte de cele mai intense experiente.

Star-Light a revolutionat piata prin lansarea unor produse extrem de performante care ofera utilizatorilor un potential nelimitat in privinta aplicatiilor care pot fi rulate. Oricine se poate bucura in prezent de divertisment pe un ecran mult mai mare si mult mai amplu.

Punctele forte ale televizorului Smart Android LED Star-Light

Imaginea este mult mai calitativa in comparatie cu alte modele existente la ora actuala pe piata asa ca vizionarea unui film sau a unei emisiuni se va face intr-o lumina complet noua. Experienta este mult mai intensa si mult mai captivanta datorita nivelurilor de contrast care ofera privitorilor o perspectiva complet noua.

Designul aparatului este unul modern si elegant care se potriveste de minune intr-o locuinta ampla si spatioasa. Mai mult decat atat, conexiunea la Wi-Fi se poate face mult mai simplu si mult mai rapid fara ajutorul cablurilor. Doar accesand routerul, utilizatorii au parte de internet direct pe televizor.

Cele doua portaluri USB permit conectarea directa a mousului sau a tastaturii ceea ce ofera un confort sporit utilizatorilor. Serialul preferat se poate vizualiza mult mai comod pe un ecran de 81 cm unde intreaga actiune are o alta amploare. Gratie culorilor intense privitorul are impresia ca ia parte, in mod direct, la actiune transformandu-se intr-un personaj din film.

Mai mult decat atat, se monteaza simplu si rapid ceea ce reprezinta un mare avantaj, mai ales pentru oamenii mai putin priceputi. In doar 10 minute, utilizatorii se pot delecta cu o imagine clara indiferent de pozitia in care se afla.

Raportul calitate pret este unul mai mult decat accesibil oricarui buzunar avand in vedere toate functiile de care dispune, insa consumul de energie electrica este unul destul de ridicat ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj pentru anumiti clienti care nu isi permit sa achite in fiecare luna niste facturi mult mai mari de curent.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here