Televizor Smart LED Sony Bravia, 108 cm, 43XE7077 – pareri si review

Un televizor nou este intotdeauna o achizitie de care oamenii se bucura. Cu mic, cu mare, abia asteapta sa isi vada filmele si emisiunile preferate pe un ecran mare. De asemenea, un televizor Smart este o investitie foarte reusita, pentru ca poate reda si filmulete, jocuri, aplicatii, videoclipuri de pe internet. Ceea ce inseamna ca un model precum televizorul Smart LED Sony Bravia cu diagonala de 108 cm, cu rezolutie 4K Ultra HD, este o investitie ideala pentru orice familie si reprezinta, totodata, achizitia reusita a oricarei afaceri.

Puncte forte televizor Smart LED Sony Bravia

Prima si cea mai importanta caracteristica a televizorului este ecranul mare pe care se pot vedea imagini de o claritate impresionanta, cu detalii la rezolutie 4L HDR, care combina stralucirea cu luminozitatea, culorile naturale cu detaliile intervalului dinamic ridicat. Asadar, toate zonele ascunse de umbre intunecate sunt clare si pot fi observate de telespectatori in cele mai mici detalii.

Televizorul Smart LED Sony Bravia isi merita renumele datorita faptului ca este cel mai bun partener al consolelor Play Station si Play Station Pro, cu o experienta inedita a jocului cu texturi clare si culori intense. Mai mult, faptul ca dispune de procesarea 4K X Reality PRO, inseamna ca poate transforma pixelii pentru o claritate remarcabila si se pot observa chiar si detaliile de pe flori, arbori sau cladiri.

Nu numai imaginea este cea care conteaza, ci si sonorul. Gratie functiei Clear Audio+, sunetul de la televizor este reglat fin si acesta va invalui treptat telespectatorul, care va avea posibilitatea de a auzi mult mai clar si mai distinct muzica si dialogul. Pana si celebrul canal YouTube poate fi accesat mult mai simplu, cu o simpla apasare a butonului telecomenzii, fiind un televizor pregatit pentru internet si dotat cu telecomanda intuitiva.

Televizorul Smart LED Sony Bravia face parte din gama 2017, are o diagonala de 108 cm, merge instalat in living, sala de conferinte, birou, cabinet, sala de asteptari, camera de hotel si lista poate continua. Are un pret destul de piperat, ceea ce nu reprezinta tocmai un avantaj, insa este si dotat corespunzator pentru o mai buna experienta a utilizatorilor, din toate punctele de vedere. Pentru a investi intr-un televizor bun, modern, performant, fiabil, cu multe functii interesante, oamenii sunt sfatuiti sa ia in calcul si modelul smart LED Sony Bravia!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here