Televizor Smart LED Sony Bravia, 123.2 cm, 49XE7077 – pareri si review

Unul dintre cele mai cautate gadgeturi este celebrul televizor care deschide telespectatorilor un univers paralel unde personajele din filmele preferate asteapta sa fie urmarite cu interes. Este vorba despre acel produs care anima serile de iarna si care aduna familia de jur imprejur atunci cand urmeaza emisiunea preferata. Mai mult decat atat, copiii sunt fascinati sa priveasca desenele Disney pe un ecran imens unde totul se desfasoara la o intensitate mult mai mare.

Avantajele achizitionarii televizorului Smart LED Sony Bravia 49XE7077

Telespecatorii vor avea parte de o experienta unica multumita imaginii calitative care ofera o lumina complet noua si care scoate in evidenta chiar si cele mai ascunse detalii. Spectatorii vor fi incantati de acest minunat spectacol care reuseste sa ofere imaginii proiectate o anumita profunzime. Mai mult decat atat, nivelul de contrast este cel care asigura profunzime secventelor vizuale astfel incat utilizatorii sunt transpusi direct in mijlocul actiunii, acolo unde traiesc cu sufletul la gura deznodamantul povestii.

Marele avantaj este acela ca modelul de fata poate fi transformat cu usurinta intr-un adevarat centru de divertisment pentru toti membrii familiei. Intrarile USB sunt cele care permite conectarea la diverse dispozitive intr-un mod cat se poate de simplu si de rapid. Jocuri sau aplicatii stocate in ICloud sunt mult mai usor de accesat astfel incat pasionatii de tehnologie sunt mai mult decat incantati de aceasta optiune. De asemenea, continutul telefonului mobil poate fi acum redat pe ecranul televizorului printr-o simpla atingere ceea ce inseamna ca pozele sau clipurile din vacanta vor fi vizualizate la o rezolutie mult mai mare.

Avand o diagonala de 123 cm, televizorul este destinat spatiilor generoase recomandandu-se instalarea sa in sufragerie. Are un design simplu si elegant care se incadreaza in orice locuinta oferind un plus de rafinament. Mai mult decat atat, dimensiunile compacte sunt cele care permit instalarea cat mai aproape de perete ceea ce inseamna ca noul televizor Sony nu ocupa prea mult spatiu si nici nu incurca desfasurarea activitatilor zilnice.

Pe langa claritatea imaginii, aparatul este dotat si cu un sistem audio performant care regleaza sunetul astfel incat experienta sa fie una completa. Toate simturile sunt atent satisfacute ceea ce aduce un mare punct in plus.
Din pacate, pretul de achizitie este unul destul de ridicat ceea ce poate reprezenta un dezavantaj pentru clientii care nu dispun de un buget mult prea generos si care nu isi doresc sa faca o astfel de investitie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here