Televizor Smart LED Sony Bravia, 138.8 cm, 55XE7077 – pareri si review

Una dintre cele mai apreciate companii producatoare de pe piata la ora actuala este fara doar si poate Sony. Aceasta lanseaza in fiecare an produse performante si calitative care atrag atentia clientilor si care le confera un plus de confort avand in vedere ritmul in care se succed zilele si noptile acestora.

Punctele forte ale televizorului Smart LED Sony Bravia 55XE7077

Designul televizorului este unul modern si inovator care se incadreaza perfect in orice incapere reusind sa atraga atentia cumparatorilor. Mai mult decat atat, liniile simple, dar elegante transforma modelul de fata intr-un produs de top care se detaseaza de televizoarele clasice care ocupa prea mult spatiu si care incomodeaza desfasurarea activitatilor zilnice.

Procesarea 4K X-Reality PRO
este cea care ofera o imagine perfecta. Utilizatorii se pot bucura de mai multa claritate cu ajutorul acestei functii care imbunatateste toti pixeli in timp real astfel incat pot fi observate pana si cele mai mici detalii. Telespectatorii au parte de o experienta vizuala unica ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achzitionarii.

Sistemul wireless este cel care permite conectarea la internet. Totul se realizeaza simplu si rapid astfel incat cablurile inestetice din locuinta dispar ca prin minune. In plus, prezenta celor 2 intrari USB permit sincronizarea cu alte dispozitie ceea ce transforma televizorul intr-un adevarat centru de divertisment pentru intreaga familie. Toti utilizatorii se pot bucura de filmele preferate, in timp ce copiii pot avea parte de cele mai noi jocuri cu doar un simplu click.

Diagonala de 138 cm
reuseste sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Ce poate fi mai placut decat vizionarea celui mai nou episod din indragitul serial in timp ce afara vantul bate si iarna isi face simtita prezenta? Serile minunate alaturi de cei dragi vor ramane o amintire de nepretuit asa incat utilizatorii trebuie sa stabileasca o traditie din punctul acesta de vedere.

Experienta vizuala nu ar putea fi completa fara un sistem audio performant care sa se ridice la cele mai inalte standarde europene. Auditiile sunt mult mai profunde multumita functiei Clear Audio+ care reuseste sa regleze sunetul fin astfel incat fiecare nota sa inunde simturile privitorilor.

In ciuda tuturor acestor calitati, pretul de achizitie al noului televizor Sony Bravia depaseste cu mult bugetul familiilor obisnuite de romani care nu isi permit sa faca o astfel de investitie chiar daca avantajele sunt nenumarate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here