Televizor Smart LED Sony Bravia, 80 cm, 32WD759 – pareri si review

Televizoarele Sony sunt unele dintre cele mai apreciate la ora actuala pe piata de profil din Romania datorita calitatii si a fiabilitatii de care dau dovada. In plus, raportul calitate-pret se dovedeste a fi unul mai mult decat avantajos ceea ce atrage atentia cumparatorilor care sunt in cautarea unor aparate performante, dar accesibile in acelasi timp.

Punctele forte ale televizorului Smart LED Sony Bravia 32WD759


Sistemul de navigare
este mult mai usor de manevrat in comparatie cu alte televizoare existente pe piata la ora actuala ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Mai mult decat atat viteza de reactie este una destul de mare astfel incat toate functiile sunt indeplinite cu succes.

Culorile vii si intense reusesc sa redea o imaginea cat se poate de reala motiv pentru care de foarte multe ori utilizatorii sunt transportati direct in mijlocul actiunii alaturi de eroii preferati unde au parte de unele dintre cele mai interesante aventuri. Cei mici sunt cei mai incantati sa petreaca alaturile de personajele preferate din desenele animate momente inedite, dar pline de joc si voie buna.

Calitatea imaginii este una extraordinara fapt pentru care experienta vizuala a telespectatorilor se transforma intr-un spectacol de lumini unde toata atentia este captata de fascinanta lume care se deschide in fara ochilor. Pachetul este completat si de un sistem audio performant care reda sunetul fin pana in cele mai mici detalii astfel incat nu se piede nicio frantura din discurs.

Designul minimalist este cel care atrage atentia cumparatorilor pentru ca se potriveste de minune in orice locuinta oferind in acelasi timp un aer elegant. Mai mult decat atat, dimensiunile compacte sunt cele care permit montarea cat mai aproape de perete astfel incat televizorul sa nu ocupe prea mult loc si sa ii incurce pe utilizatori.

Multumita sistemului Wi-Fi incorporat, utilizatorii se pot conecta foarte usor la reteaua de acasa ceea ce le asigura un plus de confort atat de necesar dupa o lunga si obositoare zi la birou. In felul acesta, filmul preferat este redat la o rezolutie mult mai mare astfel incat televizorul se transforma intr-un adevarat centru de divertisment pentru intreaga familie.

Un dezavantaj major il constituie partea de Smart care lasa putin de dorit. Aplicatiile nu sunt atat de performante pe care si-ar dori o parte dintre cumparatori si nu justifica pretul final de achizitie al televizorului.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here