Treadmill inSPORTline inCondi T6000i – pareri si review

Benzile de alergat au mai multe avantaje decat mersul pe jos sau joggingul. Este mai relaxant sa alergi pe banda deoarece te poti uita intre timp la serialul preferat sau sa asculti muzica. In plus, nu trebuie sa iti faci griji pentru vremea de afara. Banda de alergare ofera o multime de beneficii, de necontestat.

Caracteristici si avantaje banda de alergare Treadmill inSPORTline inCondi T6000i

Aceasta banda de alergare este ideala pentru persoanele care isi doresc un antrenament mai complex fiind destinata si uzului comercial. Ofera posibilitatea de a fi conectata la dispozitive inteligente precum smartphone sau tableta pentru o monitorizare suplimentara. Banda de alergare dispune de o constructie robusta si o suprafata de alergare generoasa, de 163X 55cm, greutatea maxima suportata fiind de 160 de kilograme. Modelul este pliabil ceea ce inseamna ca se poate depozita cu usurinta dupa folosire in debara sau intr-un colt al camerei.

Rotile de transport incluse faciliteaza transporarea dintr-o incapere in alta. Cadrul metalic garanteaza stabilitatea. Banda de alergare este prevazuta cu un sistem de atenuare a socurilor, garanteaza protectia articulatiilor gratie suprafetei moi de rulare. Motorul puternic asigura atingerea unei viteze de maxim 22km/h iar nivelul de inclinatie se poate modifica in intervalul 0-10%

Punctul forte al acestei benzi de alergare il reprezinta computerul de bord, un lucru care o diferentiaza de aparatele clasice deoarece permite conectarea prin intermediul unei tablete sau smartphone. Traseul poate fi urmarit prin intermediul aplicatiei Google Maps pe ecranul LCD.

Cu alte cuvinte, utilizatorul va avea posibilitatea sa se plimbe sau sa alerge prin locurile sale preferate, in capitalele lumii sau in orice alte locatii pe care pe care le considera interesante. Pe langa aceasta caracteristica, banda de alergare mai ofera si pe ecran urmatoarele date importante: caloriile arse, pulsul, distanta, timpul, viteza deplasare. Cele 30 de programe presetate asigura o folosire usoara si rapida a benzii de alergat. Utilizatorul nu va mai fi nevoit de defineasca la fiecare exercitiu parametrii de alergare. Nivelul de grasime se poate monitoriza cu ajutorul curelei pentru piept inclusa in pachet si se poate observa diferenta facand o masuratoare la inceputul antrenamentului si cealalta la sfarsitul sedintelor de antrenament.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here