Uscator cu pompa de caldura TCE630WP Eco – pareri si review

Alegerea unui uscator de rufe poate fi o decizie destul de dificila pentru ca exista o multime de modele pe piata care promit sa simplifice lucrurile si sa ofere gospodinelor un plus de confort. In general, cumparatorii decid sa se orienteze in functie de raportul calitate-pret care trebuie sa fie mai mult decat avantajos pentru ca investitia sa merite facuta.

Punctele forte ale uscatorului cu pompa de caldura TCE630WP Eco

Modelul de fata are o eficienta energetica ridica datorita faptului ca se incadreaza in clasa energetica A+++. Facturile de apa si de curent raman constante indiferent de perioada de utilizare a produsului ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru potentialii cumparatori care reusesc sa economiseasca pana la 30% mai multa energie comparativ cu alte aparate existente pe piata la ora actuala.

Are un design simplu si elegant care se potriveste la perfectie in orice locuinta oferind un plus de rafinament si stil. Dimensiunile compacte sunt cele care permit montarea in orice spatiu astfel ca aparatul nu ocupa prea mult loc si nici nu incurca desfasurarea activitatilor zilnice.

Capacitatea de incarcare este de pana la 8 kg fiind un produs ideal pentru familiile numeroase care au foarte multe rufe de spalat si de calcat si care nu mai au timp sa astepte cateva zile pana cand sunt uscate in mod complet pe sarma.

Detine un numar de 12 programe care reusesc sa satisfaca necesitatile tuturor utilizatorilor. Toate tipurile de tesaturi sunt uscate in mod corespunzator fara sa existe riscul deteriorarii materialelor. Exista chiar si un program care nu sifoneaza deloc hainele fiind ideal pentru camasi sau perdele.

Uscatorul are posibilitatea de a fi programat sa porneasca mult mai tarziu in functie de preferintele gospodinelor. Hainele pot fi perfect uscate atunci cand programul de munca s-a terminat ceea ce inseamna ca in maxim 20 de minute acestea pot fi impaturite si puse in sifonier.

Rufele nu se deterioreaza si nici nu se decoloreaza ceea ce reprezinta un mare punct in plus. De asemenea uscatorul nu scoate aburi si are un sistem de alarma care atentioneaza gospodinele in momentul in care programul s-a terminat.

Pretul de achizitie este poate cel mai mare de pe piata ceea ce reprezinta un real dezavantaj pentru cumparatorii care nu au la dispozitie un buget atat de mare pentru o astfel de investitie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here