Uscator de rufe Beko DPY8405GXB2, Condensare cu pompa de caldura – review

Cine spune ca numai masina de spalat este necesara intr-o locuinta? Si uscatorul de rufe este la fel de necesar, nu este un simplu moft pe care unii oameni si-l satisfac pentru a-si usura munca de a intinde rufele pe sarma si de a le strange. Desigur, chiar si cu utilizarea unui uscator de rufe, hainele tot vor trebui impachetate, insa cu siguranta nu va mai reprezenta o sarcina atat de dificila. Uscatorul de rufe Beko cu o capacitate de 8 kilograme si clasa energetica A++ scoate rufele ca noi dupa doar cateva zeci de minute.

Puncte forte uscator de rufe Beko

De ce este bun un uscator de rufe la casa omului? Pe timp de vara, rufele se usuca destul de repede, soarele bate in ele pe balcon si caldura evapora toata apa ramasa in ele si in cateva ore sunt bune de impachetat. Insa in celelalte anotimpuri – toamna, iarna, primavara – uscarea rufelor in timp util devine o provocare. Rufele uscate pe calorifer sau pe sarmele din baie se ingalbenesc, prind miros si nimanui nu ii place sa umble cu hainele in asemenea conditii, toata iarna. Si pe balcon dureaza cateva zile pana se usuca. De acum exista o solutie mai simpla pentru a rezolva toate aceste probleme – uscatorul de rufe.

Un uscator de rufe este acela care pur si simplu usuca hainele si care gratie pompei de caldura, ajuta si la economisirea de energie. Mai mult, datorita optiunii Smart Dry, aerul cald este conservat si recirculat, hainele sunt perfect uscate chiar si la o temperatura redusa, iar acestea miros placut.

Uscatorul Beko dispune si de un motor ProSmart Inverter, care asigura o functionare silentioasa si reduce semnificativ nivelul de zgomot. In plus, pe factura de electricitate se poate observa aceasta schimbare, consumul fiind destul de mic pentru a nu afecta bugetul familiei in niciun fel. Uscatorul de rufe Beko este fiabil si robust si are si o tehnologie AquaWave care creeaza cele mai bune conditii de uscare, fara a afecta tesaturile.

Desi are un pret foarte ridicat pentru posibilitatile oamenilor de rand, uscatorul de rufe Beko merita toata atentia celor interesati, avand chiar si un program dedicat uscarii rufelor bebelusilor si un program pentru jeansi si tesaturi mai groase. In plus, uscatorul se inchide automat la finalizarea programului si nu pune probleme la utilizare o perioada indelungata!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here