Uscator de rufe Candy SLC D813B-S – pareri si review

Toamna, iarna, dar si in perioadele foarte ploioase de vara si primavara, uscarea rufelor devine o intreaga provocare. Acestea sunt intinse pe sarma si poate dura chiar si cateva zile pana ce sunt cat de cat gata sa fie bagate in casa, calcate si purtate. Uneori, de la atata ploaie capata si un miros nu foarte placut, care trebuie purtat sau mascat de parfum pana la urmatoarea spalare. Cei care vor sa scape de aceasta corvoada, trebuie sa opteze pentru uscatorul de rufe Candy, cu condensare, Display LCD, capacitate de 8 kilograme si 18 programe!

Caracteristici si avantaje uscator de rufe Candy

Un uscator de rufe este ideal pentru orice familie unde membrii acesteia sunt nevoiti sa fie mai mereu pe fuga, impartindu-se intre cursuri, serviciu, casa, plimbari, unde sunt copii mici, batrani sau bolnavi care trebuie schimbati mai des, etc. Uscatorul de rufe cu incarcare frontala Candy, cu afisaj digital este optiunea cea mai buna a celor care nu mai au rabdare ca hainele sa se usuce pe sarma, fie vara fie iarna.

Cel mai rapid program al uscatorului de rufe este de 40 de minute, are un numar de 18 programe inclusiv cel antisifonare si in plus beneficiaza de un selector al temperaturii de uscare. Pe display se afiseaza timpul ramas din program si se poate intarzia programarea uscatorului cu pana la 24 de ore. Timpul de uscare variaza intre 20 si 180 de minute, iar nivelul de zgomot nu este foarte mare, decat la centrifugare, insa suficient incat sa fie considerat un dezavantaj.

Modelul de uscator de rufe candy cu o capacitate de incarcare mare, cu o capacitate de uscare la fel de mare, ale carui programe functioneaza excelent, care este livrat in cele mai bune conditii si foarte rapid, reprezinta o alegere potrivita pentru oricine. In ziua de azi, fara un uscator de rufe lucrurile se complica foarte repede si hainele cu care oamenii trebuie sa ajunga la o sedinta sau la o intrunire importanta trebuie sa fie rapid spalate si uscate.

Cei care utilizeaza deja un astfel de uscator de rufe Candy se declara foarte incantati de alegerea facuta si isi pun toate sperantele ca, daca trebuie sa se imbrace intr-un anumit fel si respectivele haine sunt murdare, sau daca au musafiri si lenjeriile de pat nu sunt inca pregatite, pot face si acest pas si pot sa isi spele si sa isi usuce articolele foarte simplu.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here