Uscator de rufe cu condensator Gorenje D7565J -pareri si review

In ultimii ani, producatorii au inceput sa foloseasca tot felul de tehnologii inovatoare pentru a lansa aparate performante si eficiente care sa vina in ajutorul gospodinelor de pretutindeni. Acesta este si cazul uscatoarelor de rufe care utilizeaza pompe de incalzire care reusesc sa economiseasca pana la 50% mai multa energie electrica.

Punctele forte ale uscatorului de rufe cu condensator Gorenje D7565J

Modelul de fata este un model unic pe piata datorita capacitatii de incarcare care atinge pana la 9 kg si care reuseste sa satisfaca necesitatile tuturor membrilor familiei. Marele avantaj il reprezinta pompa de incalzire care este mult imbunatatita si care are o capacitate de pana la 120 l fiind una dintre cele mai mari din lume. In felul acesta, uscatorul de rufe poate sa usuce intr-un timp record o cantitate mult mai mare de haine oferind unele dintre cele mai bune rezultate de pe piata.

Gorenje
pune la dispozitie unul dintre cele eficiente sisteme de filtrare care reuseste sa capteze orice urma de praf, dar si sa indeparteze intr-un mod cat mai sigur toate scamele de pe haine. In felul acesta, toate rufele isi pastreaza prospetimea o perioada mult mai indelungata de timp ceea ce aduce un punct in plus in momentul achizitionarii.

Uscatorul de rufe
are un consum redus de energie datorat de incadrarea in clasa energetica A++. Gospodinele reusesc sa economiseasca pana la 30% mai mult in fiecare luna in ceea ce priveste factura de curent astfel incat banii stransi pot fi redirectionati in alte directii. Femeiele se pot bucura de o noua pereche de pantofi, in timp ce copiii pot avea parte de un nou joc pe calculator.

Produsul dispune de 15 programe de uscare care se adapteaza perfect tuturor tipurilor de tesaturi. Astfel hainele sunt complet protejate fara sa existe riscul deteriorarii materialelor. Utilizatorii pot usca inclusiv hainele delicate fara nici cea mai mica problema, in timp ce camasile sunt mult mai usor de calcat multumita programului usor de calcat care simplifica munca gospodinelor.

Designul uscatorului este unul modern, dar elegant in acelasi timp ceea ce ofera o nota de rafinament locuintei. Dimensiunile compacte permit instalarea cu usurinta a produsului in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice. Este un aparat perfect pentru clientii care locuiesc intr-un apartament cochet, dar destul de inghesuit unde maximizarea oricarui coltisor este mai mult decat necesara.

Pretul de achizitie este unul destul de ridicat fapt pentru care multi clienti nu reusesc sa isi achizitioneze un astfel de aparat orientandu-se spre produse mult mai ieftine.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here