Uscator de rufe cu condensator Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 – pareri si review

Femeile isi doresc sa aiba mai mult timp liber si sa poata petrece momente de neuitat cu familia asa ca aleg sa investeasca in aparatura electrocasnica de calitate care le simplifica munca si care injumatateste timpul petrecut in picioare pentru rezolvarea treburilor casnice. De exemplu, uscatoarele de rufe sunt niste produse din ce in ce mai apreciate de catre clienti pentru ca lasa rufele perfect uscate intr-o perioada foarte scurta de timp.

Punctele forte ale uscatorului de rufe cu condensator Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110

In functie de tipul de tesatura,aparatul reuseste sa aiba grija de toate hainele si sa le usuce conform preferintelor fiecarui utilizator. Uscatorul este foarte usor de folosit de catre intreaga familie ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. In plus, are o capacitate de incarcare de pana la 7 kg fiind mai mult decat incapator.

Are un design modern si interesant care confera un aer elegant locuintei. Display-ul LCD permite setarea clara si precisa a programelor dorite, dar si o citire rapida a informatiilor afisate. Are un numar de 13 programe adaptate in functie de tesaturi astfel incat hainele sa nu se deterioreze, iar culorile sa isi mentina prospetime.

Exista inclusiv un program pentru aerisire care este foarte util, mai ales in cazul hainelor purtate o singura data si care au nevoie sa fie reimprospatate. Mirosurile sunt indepartate, iar cutele sunt foarte usor de calcat, fara ca utilizatori sa depuna nici cel mai mic efort.

Un astfel de aparat este perfect pentru oamenii care nu dispun de un balcon generos pentru uscarea hainelor sau pentru familiile numeroase care trebuie sa spele cantitati mari de haine. De asemenea, iarna rufele se usuca foarte greu fiind nevoie de pana la 3 zile pentru a putea fi gata de calcat.

Uscatorul de rufe are niste dimensiuni compacte asa ca se poate instala cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incomodeze desfasurarea activitatilor zilnice. In plus, incarcarea frontala simplifica foarte mult lucrurile.

Din pacate, consumul de energie este mult mai ridicat in comparatie cu alte modele existente pe piata ceea ce ar putea reprezenta un dezavantaj pentru anumiti clienti care s-ar putea orienta spre alte produse incadrate in clasa energetica A.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here