Uscator de rufe Electrolux EDC2086GW3, Condensare, 8 kg, LCD, Alb – review

Cand oamenii cauta sa isi achizitioneze un produs bun, util, eficient, fiabil si performant, care sa nu consume mult si sa faca putin zgomot si in plus sa usuce rufele intr-un mod activ, este bine sa se orienteze catre un produs marca Electrolux. Electrolux este un brand de renume national si international care ofera persoanelor interesate posibilitatea de a achizitiona aparatura electrocasnica de inalta clasa, la un pret rezonabil, inclusiv uscatoare de rufe, nu numai masini de spalat. Modelul de uscator de rufe cu o capacitate de 8 kilograme si display LCD este ideal pentru orice familie care se respecta!

Puncte forte uscator de rufe Electrolux

Masina de uscat rufe Electrolux nu numai ca usuca hainele, ci si le mentine in cea mai buna forma, numai bune de purtat. Mai mult, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+, cu siguranta utilizarea acestui produs nu se va simti si la factura de electricitate. Uscatorul de rufe isi indeplineste cu brio sarcinile pentru care este proiectat, adica protejeaza tesaturile, uscandu-le la temperatura potrivita.

Sistemul Opti Sense al uscatorului Beko ajusteaza timpul de uscare in functie de umiditatea din haine si de incarcatura si cu siguranta nu va usca hainele in exces, astfel incat acestea sa ramana cu o forma urata. Totodata, utilizatorul se va putea bucura de flexibilitatea in pornirea cu intarzier si finalizarea ciclurilor de uscare, astfel incat acesta sa se asigure ca este varianta care ii convine cel mai mult.

Uscatorul de rufe Electrolux ajuta utilizatorii sa isi gaseasca timp si pentru alte activitati si sa uite de intinsul rufelor pe sarma si in unele cazuri chiar si de calcarea usoara. Uscatorul de rufe are o capacitate generoasa de incarcare de 8 kilograme de rufe, care confera o mai mare flexibilitate, iar rufele scoase vor fi mult mai usor de calcat si vor iesi mai putin sifonate.

Uscatorul de rufe Electrolux are o usa reversibila care face mult mai usoara introducerea si scoaterea hainelor din uscator si are program de bumbac, sintetice si usor de calcat. Cu alte cuvinte, desi este putin prea scump pentru asteptarile si posibilitatile oamenilor de rand cu salarii mici, este util, silentios, nu consuma mult curent, se poate folosi numai in anumite sezoane, cum ar fi iarna, primavara si toamna si este recomandat de specialisti din intreaga lume familiilor in criza de timp pentru sarcinile zilnice.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here