Uscator de rufe Electrolux EDH3686GDE – pareri si review

Pana nu demult, rufele se uscau la soare. Cand nu era soare, erau lasate pe sarma in speranta ca se vor usca in timp si ca vor mirosi frumos, chiar daca ploaia le limpezeste sau le imbiba cu particule de umezeala. Uscatorul de rufe Electrolux, cu functie de condensare cu pompa, cu capacitatea de 8 kilograme si display LCD este ideal pentru orice utilizator, fie casnic sau din domeniul HoReCa.

Puncte forte uscator de rufe Electrolux

Uscatorul de rufe este ideal in orice anotimp, insa mai ales toamna, iarna si la inceputul primaverii. Ceea ce inseamna ca este folosit mai bine de jumatate de an. Insa isi face treaba asa cum trebuie si usuca rufele in cele mai bune conditii, fara ca acestea sa fie intinse pe sarma si sa faca fata „capriciilor” vremii. Fie ploaie, ninsoare, frig sau umezeala, uscatorul de rufe Electrolux este ideal!

Uscatorul de rufe Electrolux Gentle Care usuca la temperaturi mai joase, trateaza hainele delicat, acestea nu sunt deformate sau deteriorate, ingrijirea este mult mai buna, cu un consum mic de energie. Asadar, nu se consuma mult, insa hainele arata impecabile pentu mai mult timp. In unele cazuri, nici nu mai este nevoie de calcarea hainelor.

Gratie sistemului inteligent Opti Sense, timpul de uscare se ajusteaza in functie de incarcatura si umiditatea este monitorizata asa incat hainele sa fie uscate eficient, insa niciodata in exces si tesatura deteriorata. Multumita sistemului Eco Flow, uscatorul are un filtru foarte eficient si sigilat, care trebuie mentinut curat, pentru ca facturile la electricitate sa nu fie mari!

Usa este adaptabila fiecarei pozitii de amplasare a uscatorului, fiind reversibila, ceea ce faciliteaza mult mai bine introducerea si scoaterea hainelor din uscator, manerul poate fi montat in oricare din cele patru pozitii, lucru care usureaza foarte mult manevrarea hainelor. Uscatorul de rufe Electrolux are o functie de pornire cu intarziere, ce permite amanarea inceperii urmatorului ciclu, astfel incat hainele sa fie uscate si gata de purtare!

Programele utilizate cel mai des de catre clienti sunt: cel de bumbac, sintetice si programul usor de calcat. Dupa fiecare program, este o semnalizare acustica astfel incat utilizatorii sa fie constienti de acest lucru. Uscatorul de rufe Electrolux este foarte bun, cu mentiunea ca este prea scump pentru posibilitatile oamenilor de rand, insa este foarte silentios, eficient, economic, nu micsoreaza nicio haina si este foarte fiabil!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here