Uscator de rufe Electrolux EDP2074GW3, Condensare, 7 kg – pareri si review

O alegere foarte buna pentru familiile foarte ocupate cu job-urile si sarcinile zilnice, incat unele activitati pur si simplu nu mai reusesc sa le faca fata, uscatorul de rufe Electrolux cu o capacitate de 7 kilogame si afisaj LCD se va dovedi investitia perfecta pentru cei care au nevoie de o mana de ajutor in gospodarie.

Puncte forte uscator de rufe Electrolux

Uscatorul de rufe Electrolux mentine hainele in cea mai buna forma pentru mai mult timp gratie uscatorului Flex Care, ce regleza energia si durata uscarii pentru fiecare incarcatura de rufe si se opreste la momentul potrivit. In plus, tesaturile vor dura mult mai mult, pentru ca nu vor fi uscate in exces si cu siguranta nu se vor deteriora.

Cu ajutorul uscatorului de rufe Electrolux, nu se va folosi mai multa electricitate decat este necesara, iar pornirea si finalizarea ciclurilor poate fi stabilita cu ajutorul functiei de intarziere. Flexibilitatea sporita si confortul la uscare sunt date de celelalte caracteristici ale uscatorului, care dezlipeste hainele si previne incurcarea lor, pentru ca se roteste in ambele directii, in permanenta.

Uscatorul de rufe Electrolux are o usa ce se adapteaza fiecarei pozitii de amplasare a uscatorului, iar manerul poate fi montat in una din cele patru pozitii disponibile. Incarcarea este frontala, afisajul LCD, capacitatea de incarcare suficienta, are program special pentru hainele din bumbac dar si cele sintetice si un program usor de calcat.

La terminarea programului de uscare, utilizatorul este semnalizat acustic, aparatul este foarte usor de manevrat si de utilizat, are un senzor de umiditate ce usuca mult mai repede hainele decat timpul alocat de programul de semnalizare sonora. Pretul este destul de avantajos si daca este achizitionat in perioadele de reduceri, cu atat mai bine.

Per total, uscatorul de rufe Electrolux isi merita toti banii. Are programe adaptate nevoilor fiecarui om in parte, lasa hainele placute la atingere, are un consum mic de energie, nu scoate hainele cu mirosuri, nu face zgomot mai mare decat al unei masini de spalat si este usor de intretinut. Din pacate, manualul de utilizare nu lamureste prea mult utilizatorii, insa colectarea scamelor in recipientul special este o optiune care atrage atentia multor persoane interesate. Are dimensiuni mici, este robusta, fiabila si scuteste cumparatorii de timpul pierdut cu uscarea rufelor!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here