Uscator de rufe Electrolux Inverter EDH3498RDE – pareri si review

Uscatorul de rufe era pana acum cativa ani un moft pe care si-l satisfaceau numai cei cu venituri mari care nu aveau ce face cu banii. Acum aproape toata lumea cauta un uscator de rufe, pe langa masina de spalat, pentru ca mai ales in perioadele reci sau foarte umede, este necesar. Modelul de uscator de rufe Electrolux Inverter este cea mai buna solutie pentru familiile sau afacerile in care articolele vestimentare si nu numai trebuie sa fie perfect uscate in cateva ore. Are optiune de condensare cu pompa, o capacitate de incarcare de 9 kilograme, LED Touch si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++.

Caracteristici si avantaje uscator de rufe Electrolux

Electrolux este o marca foarte cunoscuta in intreaga lume, ce produce electrocasnice demne de toata atentia oamenilor pentru care timpurile moderne trebuie sa le aduca in case si pe care sa le foloseasca zi de zi astfel incat sa mai scape de unele indatoriri godpodaresti ce pot parea adevarate corvoade. Uscatorul de rufe Electrolux este delicat cu tesaturile, nu usuca prea mult si nu sifoneaza hainele, programele isi pot ajusta viteza rotatiilor tamburului, directia si temperatura acestora si chiar si tesaturile din matase si lana sunt tratate cu deosebita grija.

Gratie clasificarii uscatorului in clasa de eficienta energetica A+++, nici nu va consuma multa electricitate si facturile nu vor fi incarcate, tesaturile nu vor fi uscate in exces si umiditatea este monitorizata astfel incat hainele sa fie mereu perfect scoase din uscator.

Uscatorul de rufe Electrolux
are un singur filtru de curatat, iar usa este adaptabila fiecarei pozitii de amplasare a acestuia, fiind reversibila si facand mai simpla manevrarea rufelor. Uscatorul de rufe Electrolux are, insa si un dezavantaj: pretul. Costa foarte mult un asemenea aparat, aproape cat o masina buna la mana a doua, insa isi merita fiecare ban cheltuit!

Uscatorul de rufe are un sistem de semnalizare acustica la teminarea programului, un sistem de programare intarziata, un program pentru bumbac, sintetice si haine usor de calcat. Nivelul de zgomot nu este mare, si, daca este folosit in mod corect, se va dovedi o investitie ideala o perioada foarte lunga de timo! In concluzie, cei ce isi doresc un uscator de rufe elegant si extrem de util, modelul de la Electrolux cu o capacitate de incarcare mare si un consum mic este excelent!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here