Uscator de rufe Gorenje D8565NR – pareri si review

Uneori, timpul se transforma in dusmanul nostru, ne face sa alergam peste tot, sa rezolvam cat mai multe probleme intr-un timp scurt. Nu mai avem niciun moment de respiro. De aceea este bine sa apelam la diverse lucruri menite sa ne faca viata mai usoara. Un uscator de rufe va simplifica procesul de uscare al rufelor si ne ajuta sa economisim timp pretios. Hainele sunt uscate imedia dupa spalare ceea ce inseamna ca le putem aranja in dulap, la locul lor.

Caracteristici si avantaje uscator de rufe Gorenje D8565NR

Acest uscator de rufe este special conceput pentru un ritm de viata alert si asigura uscarea in deplina siguranta a rufelor tale. Toate uscatoarele de rufe cu condensare cum este si modelul de fata prezinta performante energetice ridicate. Clasat in clasa de eficienta energetica A+++, acest uscator de rufe ofera o economie de energie cu pana la 63% fata de un model incadrat in clasa A. Acest uscator de rufe are o capacitate de incarcare de 8 kilograme, unica pe piata la momentul actual. Pompa de caldura optimizata intr-unul din cei mai voluminosi tamburi din lume cu o capacitate de 120 de litri poate usca o cantitate mai mare de rufe. Uscarea rufelor este mai blanda decat in cadrul unui sistem clasic. Temperatura ideala de uscare a rufelor este 50 de grade Celsius pentru a evita uscarea excesiva.

Sistemul de filtrare al acestui uscator de rufe este cel mai complet si mai eficient de pe piata. Dupa ciclul de uscare, ultimele doua filtre sunt pur si simplu indepartate.Uscatorul de rufe beneficiaza de o tehnologie cu senzori inteligenti care cotroleaza automat procesul de uscare in functie de programul selectat de utilizator, nivelul de uscare dorit sau tipul de rufe. Senzorii monitorizeaza si alti parametri pentru a reduce consumul de energie.

Uscatorul de rufe beneficiaza de prezenta ionilor. Aerul plin de ioni incarcati negativ usuca rufele astfel incat sa se reduca considerabil sifonarea hainelor. Acest uscator de rufe este prevazut cu un furtun de scurgere Auto Drain care se poate conecta la sistemul de scurgere ceea ce elimina nevoia de a goli manual rezervorul condensatorului.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here