Uscator de rufe Heinner HHPD-80A++ – pareri si review

Pana nu demult, uscatorul de rufe era o investitie nepotrivita, bani cheltuiti aiurea, un accesoriu foarte scump si cu siguranta inutil, atata timp cat din strabuni, oamenii isi usuca rufele pe sarma. Este just. Insa acum timpurile s-au schimbat. Oamenii au nevoie de o camasa sa se usuce in cateva ore, nu in cateva zile pe sarma, in perioadele ploioase si mai ales iarna, uscarea rufelor este mai mult un chin. Acestea ingheata, se dezgheata, se usuca foarte greu. Un uscator de rufe Heinner cu pompa de caldura, cu o capacitate de 8 kilograme, un total de 16 programe si incadrat in clasa de eficienta energetica A++ va fi cea mai buna investitie facuta vreodata!

Puncte forte uscator de rufe Heinner

Principalul scop al uscatorului de rufe este acela de a usca toate hainele bagate in cuva, de la cele mai pline de apa, spalate de mana si pana la cele aproape uscate, doar trase, spalate la masina. Un uscator de rufe cum este cel de la Heinner, ajuta utilizatorii sa faca economie de timp dar si de energie, de pana la 40 la suta, comparativ cu alte aparate din clasa B. Mai mult decat atat, are o tehnologie moderna de uscare, cu ajutorul pompei de caldura, care reduce poluarea aerului si eficientizeaza consumul de energie.

Are un senzor de caldura si de umiditate, astfel incat hainele sa fie in deplina siguranta si uscatorul de rufe Heinner isi dovedeste calitatea germana din toate punctele de vedere, mai ales al fiabilitatii, rezistentei si consumului. Este un electrocasnic modern si silentios, este eficient, insa destul de scump. Pretul uscatorului de rufe este destul de mare, insa in raport cu toate caracteristicile si avantajele pe care le prezinta, este un pret corect!

Mai mult decat atat, uscatorul de rufe are o usa si un hublou larg, ce permit manuirea mult mai lejera a articolelor mari. Capacitatea de incarcare este mare, de 8 kilograme, perfect pentru toata familia si cuva se ilumineaza o data cu deschiderea usii. Miscarile tamburului sunt delicate, sifonarea hainelor este prevenita si are chiar si un indicator de filtru de scame plin si rezervor colectare apa plin. In concluzie, este un produs foarte eficient si bun, care merita folosit si pus la loc de cinste in fiecare gospodarie unde se pune accent pe curatenie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here