Uscator de rufe Hotpoint FTCD 87B 6H – pareri si review

In ultimii ani, femeile sunt tot mai ocupate si nu mai au timp sa petreaca ore in sir pentru finalizarea sarcinilor gospodaresti fapt pentru care noile aparate electrocasnice le simplifca munca si reduc la jumatate timpul petrecut in vederea aspirarii suprafetelor sau spalarii hainelor. O alegere inspirata pentru femeile de cariera o reprezinta uscatorul de rufe care indeparteaza complet orice urma de umezeala astfel incat rufele pot fi asezate direct in sifonier.

Punctele forte ale uscatorului de rufe Hotpoint FTCD 87B 6H

Dispune de o incarcare frontala si de un afisaj LCD care confera un aer modern incaperii. In acelasi timp, aparatul este foarte usor de utilizat de catre toti membrii familiei ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Mai mult decat atat, capacitatea de incarcare este de pana la 8 kg ceea ce inseamna ca sunt satisfacute pe deplin necesitatile zilnice ale utilizatorilor.

Cu un design simplu dar modern, uscatorul de rufe reuseste sa ofere un aer elegant incaperilor si atrage atentia cumparatorilor din primul moment. In plus, dimensiunile reduse sunt cele care permit montarea si depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Aparatul are o eficienta energetica ridicata datorita incadrarii in clasa energetica B. Gospodinele sunt mai mult decat fericite de faptul ca facturile de curent raman constante indiferent de perioada de utilizare a produsului. Mai mult decat atat, acestea au partea si de o economie de pana 20% in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Uscatorul de rufe este dotat cu o serie de programe care se adapteaza pentru fiecare tesatura in parte. Spre exemplu, programul pentru jucarii de plus este ideal pentru familiile cu copii mici care nu pot dormi fara ursuletul preferat asa ca acesta trebuie sa fie mereu curat si proaspat. Exista chiar si un program pentru camasi care nu sifoneaza astfel incat acestea sunt mult mai usor de calcat fara prea mare efort din partea utilizatorilor.

Sistemul de protectie impotriva copiilor este unul cat se poate de practic si de eficient pentru ca impiedica savarsirea diverselor accidente. Butoanele se blocheaza in mod automat astfel incat ciclul de uscare nu poate sa fie intrerupt de curiozitatea prichindeilor care sunt mereu in cautarea unei noi aventuri.

Un dezavantaj il reprezinta caldura emanata in momentul activarii programelor. Acest aspect poate reprezenta un dezavantaj pentru clientii care nu dispun de un spatiu generos si care sunt nevoiti sa monteze produsul pe hol sau in bucatarie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here