Uscator de rufe Star-Light DRM-816B – pareri si review

In ultimii ani au aparut tot felul de obiecte electrocasnice al caror rol este acela de a simplifica viata utilizatorilor si de a le oferi un plus de confort. Daca acum 80 de ani gospodinele erau nevoite sa spele haine la mana, in prezent masinile de spalat rufe sunt indispensabile oricarei locuinte. In plus, au aparut chiar si uscatoare de rufe care lasa hainele perfect uscate, gata pentru a fi purtate. Femeile pot uita de rufele umede intinse pe sarme care pot sta chiar si cateva zile intregi pana cand sunt complet uscate, mai ales in sezonul rece cand temperaturile scad excesiv de mult.

Avantajele achizitionarii uscatorului de rufe Star-Light DRM-816B

Are o capacitate de 8 kg, incarcarea realizandu-se in mod frontal. Este un aparat foarte usor de folosit de catre toti membrii familiei datorita afisajului LED care ii confera si un aer modern. Uscatorul de rufe se poate instala in orice spatiu avand niste dimensiuni compacte care nu ocupe prea mult spatiu si care nu incomodeaza.

Cu un numar de 16 programe, produsul isi indeplineste cu brio sarcinile reusind sa satisfaca necesitatile tuturor utilizatorilor. De la camasi si perdele si pana la haine de matase sau bumbac, toate sunt atent uscate fara sa fie deteriorate. Pot fi introduse chiar si articolele sportive, inclusiv incaltamintea.

Exista un program special de siguranta impotriva copiilor care vine in ajutorul familiilor. Nazdravanii pot umbla nestingeriti la aparat fara nici cel mai mic pericol pentru ca butoanele se blocheaza astfel incat programele nu pot fi activate.

Hainele purtate o singura data pot fi introduse in uscator pentru un program de reimprospatare. Nu este nevoie sa fie spalate daca nu sunt murdare. In loc sa fie puse afara la aerisit pentru o zi intreaga, pot fi gata intr-un interval scurt de timp si pot fi folosite din nou cu incredere.

Mai mult decat atat, utilizatorii isi pot personaliza programele in functie de preferinte ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. De exemplu, hainele sintetice sunt perfect uscate fara nici cea mai mica problema.

Din pacate, uscatorul de rufe are un consum mai mare de energie ceea ce poate reprezenta un veritabil dezavantaj in randul unei anumite categorii de clienti. Incadrarea in clasa energetica B poate genera facturi mai crescute la lumina sau apa, lucru de care unii oameni tin cont in moment cumpararii produsului.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here