Vezi aici cel mai bun spray pentru dezinfectarea aparatului de aer conditionat !

Din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru un aparat de aer conditionat acasa sau la birou. Vara, acesta asigura temperatura ideala in incaperi, iar toamna si primavara poate fi setat pe o temperatura mai ridicata decat cea de la exterior si mai apropiata de normalul de care are nevoie organismul. Aparatul de aer conditionat nu consuma mult, este modern, fiabil si, in functie de modelul ales eficient si pentru sanatate si pentru confort. Unele aparate de aer conditionat au functie de auto-curatare, altele insa necesita o atentie deosebita in acest sens. Exista pe piata tot felul de spray-uri de dezinfectare a aerului conditionat, la cel mai bun raport calitate-pret.

De ce este bun un spray de curatat si dezinfectat aparatul de aer conditionat? Pentru ca astfel se elimina impuritatile, mucegaiul, bacteriile care pot provoca anumite boli la sistemul respirator in cazul utilizatorilor.

Asadar, fie ca este montat acasa sau la firma, aparatul de aer conditionat trebuie sa fie in mod constant curatat si dezinfectat. Altfel va ajunge sa elimine numai mirosuri neplacute, sa atenteze la sanatatea utilizatorilor si sa imprastie in incaperi praf, bacterii si microbi. Un spray de curatare a aparatului de aer conditionat este ideal mai ales ca se va dovedi nu numai antibacteric si germicid, ci va avea un parfum placut care va persista zile intregi dupa aplicare.

Vezi produsele cu reducere pe Emag !

Vezi aici spray curatare pentru aerul conditionat !

1Spray curatare/dezinfectare sistem aer conditionat cu aplicator Clim, 400ml

Unul din cele mai bune spray-uri de curatare a sistemului de aer conditionat, asa cum este prezentat de specialisti este modelul Clim, cu aplicator, de 400 de ml. Acest spray de curatare si dezinfectare curata, igienizeaza si elimina mirosurile neplacute din aparat in timp ce actioneaza fara a fi necesara demontarea. Spray-ul are rolul de a curata partile exterioare si interioare componente, de a distruge microorganismele patogene, virusii si de a elimina motivul inlocuirii acestora pentru o perioada indelungata de timp.

Spray-ul, aplicat in mod regulat, va elimina efectele negative ale aerului conditionat asupra sanatatii, asa cum sunt prezentate in studiile de specialitate la nivel international. Este o solutie de curatare eficienta, moderna, foarte avantajoasa din punct de vedere al raportului calitate-pret, un spray care nu necesita cunostinte de specialitate pentru aplicarea acestuia si nici manual de instructiuni.

Vezi produsul pe EMag !

2Spray curatare si odorizare pentru mentenanta aer conditionat Wpro 500ml

Un alt spray foarte bun pentru curatarea, odorizarea si mentenanta aparatului de aer conditionat vine de la firma Wpro. Acest spray este foarte bun pentru orice tip de aparat de aer conditionat, functioneaza eficient, in profunzime, curata si dezinfecteaza orice ar putea afecta sanatatea consumatorilor si utilizatorilor unui asemenea aparat electrocasnic. Este dovedit faptul ca, in conditiile in care aparatul de aer conditionat nu este in totalitate si perfect curatat, poate avea efecte negative asupra organismului omului sau al animalelor de companie.

Un astfel de spray poate elimina aceste efecte negative, curatand si odorizand dispozitivele si totodata aerul eliminat de acestea. Spray-ul are o noua formula menita sa emiline mirosul neplacut dar si bacteriile, virusii si fungii. Spray-ul lasa in urma un miros proaspat o perioada indelungata. Se foloseste foarte simplu, este necesara doar deschiderea panoului frontal al unitatii interne si inlaturarea filtrului de aer, urmata de pulverizarea solutiei de curatat si clatirea cu apa curata. Se va introduce apoi filtrul in pozitia sa originala. Acest spray contine substante non-ionice, fosfati si sapun, parfum si alte ingrediente care miros foarte frumos si sunt extrem de eficiente. Este un spray performant si nu foarte scump, care ajunge o perioada indelungata de timp, pentru mai multe pulverizari.

Vezi produsul pe EMag !

3Spray igienizare aer conditionat Liqui Moly Klima Fresh, 150 ml

Exista si variante mai ieftine de spray de curatare a aerului conditionat, cum ar fi acest spray de igienizare Liqui Moly Klima Fresh, de 150 de ml. Acesta actioneaza foarte rapid, in mai putin de 10 minute, eliminand totodata si mucegaiul si bacteriile din sistemul de climatizare, din conductele de ventilatie, din sistemele din interiorul vehiculului. Se foloseste foarte simplu acest spray, nefiind necesara nici macar scoaterea filtrlui de polen sau de praf.

Rezultatele sunt exceptionale, oferind un aer proaspat si curat, indepartand mirosul de mucegai, bacteriile si ciupercile si conferind un aer proaspat si curat. Acesta mareste si confortul din masina si intensifica senzatia de aer proaspat si curat. Este un spray solubil in apa, cu solutie alcoolica cu diferite arome, un spray care necesita uscarea suprafetei vaporizatorului in sistemul de incalzire al autovehiculului. Ceea ce inseamna ca pentru aplicarea acestui spray este necesara: pornirea motorului, oprirea instalatiei de aer conditionat, selectarea valorii maxime de incalzire si ventilatie si directionarea catre zona picioarelor, sistem ce va functiona in acest fel timp de 10 minute. Apoi se va redirectiona distributia aerului cu aer proaspat spre parbriz si zona mediana, se apasa pe dopul spray-ului si se aplica timp de 10 minute cu usile si geamurile perfect inchise.

Vezi produsul pe EMag !

4Spray aer conditionat/antibacterian Loctite, 150ml

Spray-ul antibacterian pentru dezinfectarea aparatelor de aer conditionat Loctite de 150 de ml este perfect pentru a deodoriza interioarele auto inclusiv al sistemului de aer conditionat. Cum actioneaza acest spray? Omorand virusii, bacteriile si fungii care cauzeaza mirosurile neplacute in sistemul de aer conditionat, inclusiv mirosul lasat de fumul de tigara, de animalele de companie, etc. Spray-ul este foarte usor de utlizat, este inofensiv pentru sanatate si ajuta la dezinfectarea atmosferei. Se folosete in interiorul camioanelor, rulotelor, autoutilitarelor, hotelurilor, ambarcatiunilor, chiar si la locul de munca atunci cand atmosfera este cu adevarat insuportabila in ceea ce priveste mirosul.

Este un spray la un raport calitate-pret excelent, un spray excelent din toate punctele de vedere care isi indeplineste cu succes functiile pentru care a fost conceput. Acest spray va curata in profunzime atmosfera si aparatul de climatizare din masini si nu numai.

Vezi produsul pe EMag !

5Spray Mannol pentru curatare sistem aer conditionat, 520 ml

Un alt spray important pentru curatarea sistemului de aer conditionat este spray-ul Mannol, de 520 ml. Este un spray la un raport calitate-gramaj-pret foarte bun. Este ieftin si foarte eficient si actioneaza asupra mirosurilor cauzate de bacterii, de fungi, de virusi din aparatul de climatizare. Il curata intr-un mod aproape ideal avand o formula unica, neutralizeaza mirosurile neplacute si lasa chiar un miros proaspat, curat, placut. In plus, actioneaza fara a fi necesara demontarea si curata toate partile componente din interior si din exteriorul sistemului de climatizare distrugand in totalitate si microorganismele patogene, virusii si bacteriile. De multe ori, aparatul de aer conditionat este inlocuit din cauza randamentului pe care il da, sau mai bine spus pe care nu il mai da. Aparatul de aer conditionat, insa, mentinut in conditii de igiena depline, cu ajutorul unui spray dezinfectant, va fi folosit o perioada indelungata de timp, dovedindu-si fiabilitatea si eficienta.

Spray-ul dezinfectant pentru aerul conditionat elimina toate efectele negative ale aerului conditionat asupra sanatatii. Este usor de utilizat, rezultatele sunt impresionante, un miros de curat si proaspat in incapere sau in masina, actionand mai ales asupra sanatatii utilizatorilor. Raportul calitate-pret este foarte bun, spray-ul nu lasa urme de spuma si va fi un produs pe care oamenii il vor comanda in mod constant.

Vezi produsul pe EMag !

6Spray igienizare pentru instalatia de aer conditionat MA-FRA Odorbact Out, 150 ml

Spray-ul de igienizare pentru aparatul de aer conditionat Ma Fra Odorbact Aut de 150 de ml se va dovedi o investitie foarte buna. Este ieftin, asa cum se poate observa la o prima privire aruncata asupra ofertei. De ce ar trebui comandat un spray de igienizare pentru aparatul de climatizare? In primul rand, pentru ca indeparteaza toti germenii, toate ciupercile si bacteriile si nici un miros neplacut nu va mai fi eliminat. Nu numai sanatatea va fi imbunatatita, ci si nivelul de confort, fie ca este utilizat pentru aparatul de climatizare din casa sau din masina. Este usor de folosit chiar si cu motorul pornit si aerul conditionat deschis pe recirculare la viteza maxima. Trebuie insa actionata supapa autoblocanta a recipientului, inchiderea portierelor si dupa 10 minute, aerisirea habitaclului.

Spray-ul de curatare si dezinfectare a aparatelor de aer conditionat actioneaza foarte bine, avand un agent bactericid foarte puternic cu rolul de a igieniza si de a purifica aerul din instalatie in mai putin de 10 minute lasand un miros placut si curat.

Vezi produsul pe EMag !

7Concluzii

Cele sase modele de spray de dezinfectare si igienizare pentru aparatele de aer conditionat sunt cea mai buna investitie pentru sanatate si confort. Folosind un asemenea spray, virusii, bacteriile si germenii vor fi eliminate din aparatul de climatizare definitiv in mai putin de 10 minute, timpul de actionare fiind destul de mic. Spray-urile de igienizare si de curatare a aparatelor de aer conditionat sunt perfecte pentru masina dar si pentru casa.

Toate spray-urile sunt usor de folosit, sunt performante, elimina mirosurile neplacute, igienizeaza atmosfera si elimina complet pericolele pentru sanatatea utilizatorilor. Cu siguranta alegerea nu va fi una dificila, unii utilizatori se vor lua dupa pret, altii dupa marca, dupa performanta, in vreme ce majoritatea vor citi instructiunile de utilizare si caracteristicile inainte de a lua o astfel de decizie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here