Vrei un ventilator de tavan? Vezi produsul recomandat

Este mai mult decat evident ca, pe timup verii, ai nevoie de sisteme de ventilatie in locuinta indiferent de incapere. De la ventilatoare de tavan si pana la cele portabile sau de la aparate de aer conditionat si pana la ventilatoarele de bucatarie, alegerea trebuie sa fie realizata in conformitate cu necesitatile fiecarui membru al familiei astfel incat rezultatele oferite sa fie unele pe masura asteptarilor.

Vrei un ventilator de tavan? Vezi produsul recomandat pentru a te convinge ca investitia este una mai mult decat profitabila. Pretul de achizitie este unul accesibil oricarui buzunar ceea ce reprezinta un mare punct in plus. Nu mai ezita, cumpara un aparat care sa iti asigure un plus de confort si care sa iti garanteze un mediu placut si racoros atunci cand temperaturile de afara ating cote alarmante.

Modelul de fata este prevazut cu un senzor de umiditate ceea ce inseamna ca ventilatorul porneste in mod automant in cazul in care nivelul de umiditate depaseste pragul admis cuprins intre 60-90%. Aparatul va functiona pana cand nivelul umiditati scade astfel incat tu si cei dragi tie sa aveti parte de un confort sporit in propria locuinta. Sanatatea celor mici este astfel protejata, iar somnul va fi unul mult mai linistit si mult mai odihnitor avand in vedere faptul ca aerul din incapere este unul proaspat si curat.


Designul este unul simplist fapt pentru care se potriveste de minune in orice locuinta acolo unde ii confera un aer elegant. Dimensiunile sunt compacte ceea ce inseamna ca ventilatorul este foarte usor de montat fara sa ocupe prea mult spatiu si fara sa te incomodeze in timpul desfasurarii activitatilor zilnice.

Un mare punct in plus il reprezinta dispozitivul de actionare termic care permite deschiderea si inchiderea silentioasa a jaluzelelor. Daca esti o persoana sensibila si te deranjeaza pana si cel mai mic zgomot, poti alege cu incredere ventilatorul de fata intrucat are un mod silentios de functionare. Se recomanda montarea sa in spatiile mici sau medii asa cum sunt baile, bucatariile sau spatiile pentru dus, zone unde umiditatea si temperatura cresc in mod constant.

Este evident ca acest produs este o investitie sigura pentru orice potential client. Motorul este proiectat in asa fel incat sa functioneze in mod continuu fara sa necesitate nicio interventie pentru intretinere. In plus este prevazut cu o protectie IP 24 ceea ce inseamna ca nu exista riscul supraincalzirii putand fi folosit cu incredere la orice ora din zi sau din noapte. Consumul de energie este unul redus comparativ cu alte aparate de genul asta, in vreme ce viteza maxima atinge pana la 2300 rpm.

Vrei un ventilator de tavan? Vezi produsul recomandat, dar tine cont si de punctele minus inainte de a lua o decizie. Spre exemplu are o putere de doar 18 W ceea ce poate parea mult prea putin pentru cei care se asteapta ca atmosfera sa se racoreasca in cel mai scurt timp. Aparatul are nevoie de o perioada mai indelungata pentru ca rezultatele oferite sa fie unele cat se poate de vizibile.

Puncte forte

  • pret de achizitie accesibil
  • prevazut cu un senzor de umiditate
  • dimensiuni compacte
  • prevazut cu dispozitiv de actionare termic care permite deschiderea si inchiderea
  • silentioasa a jaluzelelor

Puncte minus

  • putere de doar 18 w
  • nu este foarte silentios

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here