Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X, 1400 RPM – pareri si review

Achizitionarea unei masini de spalat sau a oricarui alt electrocasnic nu este o decizie usor de luat. Oamenii sunt din ce in ce mai pretentiosi si vor ca alegerile pe care le fac sa fie luate pe o perioada indelungata de timp. O masina de spalat nu se schimba de la an la an, asa ca o decizie luate trebuie sa fie pe mai multi ani iar caracteristicile si avantajele produsului cantaresc mult in alegerea facuta. Asadar, modelul de masina de spalat cu uscator Indesit Innex, cu o capacitate de spalare de 9 kg si de uscare de 6 kg, clasa energetica A, cu 16 programe si 1400 de rotatii pe minut este perfect pentru o familie numeroasa.

Avantaje masina de spalat cu uscator Indesit Innex

Cea mai importanta misiune a unei masini de spalat este sa curete bine hainele si, daca se poate, sa le si usuce si utilizatorul sa le aiba pregatite pentru a doua zi sau chiar pentru urmatoarea iesire in oras sau la locul de munca. In plus, conteaza sa nu consume foarte mult curent, sa nu deterioreze rufele si sa fie cat de cat silentioasa.

Programul Innex Indesit se poate porni cu o simpla apasare de buton, iar rufele ies pregatite pentru a fi calcate. In plus, are si programe speciale aceasta masina de spalat cu uscator, atat pentru spalare si uscare rapida, pentru ca hainele sa fie gata in mai putin de 45 de minute, in culori vii sau de un alb imaculat, intr-un ciclu de spalare delicata.

Chiar si articolele sportive si pantofii sport pot fi bagati la aceasta masina de spalat cu uscator, pentru ca are programe speciale in acest sens, dar si hainele bebelusilor sunt perfect curatate cu o simpla apasare de buton. Are si un senzor automat pentru nivelurile de uscare, care opreste functionarea masinii atunci cand rufele sunt perfect uscate si nu mai este necesar consumul de energie electrica.

Daca rufele aveau de obicei un miros greu sau neplacut in momentul in care erau scoase din masina, acum cu siguranta utilizatorii nu mai trebuie sa isi faca griji in aceasta privinta, pentru ca masina de spalat cu uscator Indesit Innex are un ciclu de indepartare mirosuri.

Desi pretul unei astfel de masini este destul de piperat, calitatile si caracteristicile acesteia o transforma in cea mai buna achizitie pentru familie!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here