Aspirator cu sac Daewoo RC-L384GB, 1400W, 2.5l – pareri si review

A cumpara un nou produs electrocasnic poate reprezenta o adevarata provocare, mai ales atunci cand nu se cunosc specificatiile tehnice. Rolul agentilor economici este unul esential, acestia putand oferi informatii, dar si sfaturi pretioase oricarui potential cumparator.

Aspiratoarele Daewoo sunt apreciate datorita calitatii si fiabilitatii fiind unele dintre cele mai bine vandute produse. Pretul de achizitie este unul accesibil oricarui buzunar ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul cumpararii.Aspirator cu sac Daewoo RC-L384GB

Avantajele aspiratorului cu sac Daewoo RC-L384GB

Modelul de fata are o eficienta energetica crescuta datorita incadrarii in clasa energetica A. Aspiratorul este special conceput ca sa ofere o putere mare de aspirare, dar sa aiba si un consum redus. Puterea este de 1400 W ceea ce inseamna ca este extrem de eficient si poate fi folosit pe mai multe tipuri de suprafete, inclusiv pe podea sau parchet.

Accesoriile incorporate simplifica procesul de curatare putand fi folosite chiar si in spatiile greu accesibile unde se aduna mizeria. Peria eficienta are o suprafata de absorbtie mult mai mare fiind ideala pentru covoare. Mai mult decat atat, furtunul rotativ de 360 grade ofera un grad ridicat de manevrabilitate atat de util in tinpul curateniei.

Dimensiunile compacte permit depozitarea aspiratorului in orice spatiu fara nici cea mai mica problema. Are un design simplu asa ca se poate transporta cu usurinta dintr-o incapere in alta fiind si usor de manevrat de catre orice utilizator.

Este dotat cu un variator de putere, dar si cu un derulator automat asa ca dupa terminarea curateniei, strangerea se realizeaza mult mai simplu si rapid. Are o putere mare de absorbtie fiind in acelasi timp un produs silentios care nu deranjeaza vecinii indiferent de ora la care este folosit.

Are o capacitate de colectare de 2.5 l ceea ce ofera o autonomie sporita. Sacul este foarte usor de inlocuit fara sa lase nicio urma de praf sau de mizerie, iar pretul acestora de achizitie este unul accesibil.

Este foarte practic dovedindu-se a fi o investitie sigura si profitabila. In plus este fiabil si rezistent fiind realizat din materiale de buna calitate care nu se deterioreaza.

Manerul telescopic de metal este mai scurt ceea ce poate reprezenta un dezavantaj pentru anumiti utilizatori care sunt nevoiti sa se aplece pentru a manevra cu succes aspiratorul.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here