Televizor LED Smart Sony, 123.2 cm, 49WE660 – pareri si review

Un televizor cu ecran mare a devenit visul oricarei familii. Fie ca este vorba de cei care stau la bloc sau la casa, de cei care au incaperi mari in locuinta sau de cei care stau in apartamente modeste, oricine vrea ca televizorul sa fie cat mai mare. Mai mare de 123.2 cm diagonala desigur ca exista, insa este performant din toate punctele de vedere!

Caracteristici si avantaje televizor LED Smart Sony

Un televizor Smart va fi intoteauna o alegere excelenta. Un televizor smart nu se poate compara cu unul non-smart pentru ca are mai multe caracteristici interesante si ofera foarte multe avantaje utilizatorilor. Spre exemplu, televizorul LED Smart Sony poate accesa cu o simpla apasare a butonului telecomenzii You Tube. Si cu siguranta oricine este pasionat sa vada filmulete, videoclipuri, sa asculte muzica, povesti, sa vada secvente din filme pe You Tube.

Mai mult decat atat, orice imagine are o claritate deosebita gratie intervalului dinamic ridicat cu ajutorul caruia se pastreaza cel mai bine detaliile ce se pierd in zonele mai intunecoase sau foarte luminoase ale secventelor. Pe de alta parte, faptul ca este un televizor Full HD, inseamna ca tot ceea ce este redat pe acest televizor are un nivel minim de zgomot, precum si un impact maxim.

Detaliile sunt descoperite gratie pixelilor pentru claritate mare, scenele sunt foarte bine analizate si raportate la baza de imagini asfel incat imaginile sa fie slefuite si zgomotul redus. Si sonorul are o calitate impresionanta, gratie functiei Clear Audio + care regleaza sunetul in cel mai fin mod, pentru experiente aproape ca cele de la cinematograf. Muzica, dialogul, timbrul vocal, tonalitatile, zgomotele pe care le fac animalele, toate sunt percepute intr-un mod mult mai placut gratie acestei functii.

Desi are un pret destul de mare, televizorul LED Smart Sony are foarte multe avantaje, printre care si faptul ca arata bine, are un cadru de aluminiu ingust, cablurile pot fi ascunse in spate si in fata si utilizatorul se va declara foarte multumit de alegerea facuta chiar si dupa cativa ani de utilizare. Acest televizor isi merita banii, fiind o adevarata placere ca oamenii sa vizioneze filme, meciuri, seriale, emisiuni de divertisment si multe alte materiale de televiziune.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here